For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic

€1,469.50

MSI Gaming GL65 10SER-044BE Leopard Notebook Zwart

  • MSI Gaming GL65 10SER-044BE Leopard Notebook Zwart
  • MSI Gaming GL65 10SER-044BE Leopard Notebook Zwart
  • MSI Gaming GL65 10SER-044BE Leopard Notebook Zwart
  • MSI Gaming GL65 10SER-044BE Leopard Notebook Zwart
  • MSI Gaming GL65 10SER-044BE Leopard Notebook Zwart
Description
Price : €1,469.50
Type : Lokale ondernemingen
Date : juni 30, 2020
Warranty : Ja
Location : België
Koop hier bij bol.com

Productbeschrijving,


MSI toont met de GL65 dat high end gaming mogelijk is voor elke gamer. De nieuwste innovaties en technologie vind je terug in deze gaming laptop, die zorgt voor de beste performance. Van 2D-based Indie games tot AAA- en populaire e-sports games op High-settings. De MSI GL65 is de een krachtige laptop, gemaakt voor de mainstream gamer die graag de nieuwste spellen op een hoge fps wilt spelen.

De beste hardware voor gamers

MSI brengt in de GL65 10SER-044BE krachtige hardware samen, die zorgen voor de beste performance bij High level gaming. De Intel® Core™ i7-10750H processor levert samen met de Nvidia® Geforce RTX 2060 ultieme snelheid, waardoor je zonder problemen je favoriete game kan spelen op hoge settings. Deze hardware biedt een realistische game ervaring en vloeiende graphics. Je game heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Verder zit er ook 16 GB RAM geheugen en 512GB SSD geheugen, zodat je genoeg ruimte hebt om je games op te slaan.

Ultieme display snelheid

Voel je een echte Pro met de MSI GL65. Deze laptop biedt namelijk niet alleen de allerbeste hardware, maar ook display snelheden die zorgen voor soepele gameplay. Het beeldscherm heeft namelijk een 120Hz paneel. Je hoeft geen enkel detail meer te missen, want input lag en ghosting zijn verleden tijd. Zelfs de snelste games draaien vloeiend en zonder haperingen. Met dit scherm verlies je geen seconde.

Meer kracht, betere koeling

De MSI GL65 heeft niet alleen krachtige hardware in zijn smalle behuizing zitten, maar ook de koeling die het nodig heeft om jou de beste game ervaring te kunnen bieden. Met de Cooler Boost 5 zorgt MSI voor lage temperaturen met twee fans en maar liefst zeven heat pipes, die samen de warmte naar buiten blazen, zodat de hardware verder kan presteren op de hoogste performance. De GL65 beschikt over meer dan genoeg USB-poorten, om al je gaming gear aan te kunnen sluiten. Verder kan je maximaal twee monitoren aansluiten, door het gebruik van de HDMI en de DisplayPort aansluiting.Ad Video
Location
Post your rating

Top